user_mobilelogo

en gbde defr fr

WELLNESS

Finse saunacabine (90°) | Turks bad | Kleuren-sauna (70°) | Ontspannende voetenbaden | IJskoude stortdouches | Verfrissend dompelbad | Mooi, ruim verwarmd buitenzwembad (seizoen)

CULINAIR

Gezellige bar | Ruim assortiment: koffie, thee, frisdranken, sappen, diverse bieren, wijnen en sterke drank | Gevarieerde menukaart: van snacks tot maaltijdsalades en warme schotels | Vers, lekker en betaalbaar

ONTSPANNING

Gratis parkeergelegenheid | Intieme loungeMassagekamer | Diverse (privé)rustruimtes | Televisiehoek met gratis internet en wifi | Rokersruimte | Mooie omsloten tuin met ligbedden

Openingstijden

Nieuw!

Maandag
12.00-23.00 uur

Dinsdag
12.00-23.00 uur

Woensdag
12.00-23.00 uur

Donderdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)
12.00-23.00 uur

Vrijdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)
12.00-23.00 uur

Zaterdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)
12.00-23.00 uur

Zondag
12.00-23.00 uur

 LOGO mobile

 

Vanaf zaterdag 25 september enkel nog toegang op vertoon van een geldige QR-code uit de (NL) CoronaCheck-app of (B) CovidSafe-app. (= U bent volledig gevaccineerd, hersteld van Corona of heeft een negatieve PCR-testuitslag van max. 24 uur oud) De registratieplicht en alle afstandsregels komen te vervallen!

 

From saturday september 25th admission only after showing a valid QR-code from your CoronaCheck-app. (= You are fully vaccinated, recovered from Corona or can present a negative PCR-test result not older than 24 hours) Registration obligation and all distance rules will be cancelled!

 

Ab Samstag 25. September Zutritt nur noch auf Vorzeigen Ihrer QR-code aus der CovPass-App. (= Sie sind vollständig geimpft, genesen von Corona oder können einen negativen PCR-Test vorliegen nicht älter als 24 Stunden) Registrierungspflicht und alle Abstandsregeln werden aufgeheben!

 

Du samedi 25 septembre accès uniquement sur présentation du Code-QR de votre CovidSafe-app. (= Vous êtes complètement vacciné, guéri du Covid ou vous pouvez présenter un résultat de PCR-test négatif datant de moins de 24 heures) L'obligation d'enregistrement et de garder un mètre et demi de distance sera levée!

 

Coronavirus

Wij houden de recente ontwikkelingen natuurlijk nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat altijd voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.

Iemand die (neus)verkouden is of andere verkoudheidsklachten heeft (hoesten en/of benauwdheid) laten wij niet toe in de sauna. Saunabezoek is sowieso niet verstandig wanneer u last heeft van griepachtige klachten, zoals koorts, en luchtwegklachten. Maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken.

Het aantal van 100 personen in één ruimte zal zeker niet worden gehaald, daarmee voldoen we ruimschoots aan de grens die het RIVM al veilig beschouwt.

Wij houden de sauna zo schoon mogelijk, ook met ontsmettende materialen. Voor deurklinken en railingen krijgen extra aandacht. Vergeet echter zelf niet om af toe uw handen te wassen met zeep. Bij de toiletten is dat goed mogelijk.

Er is natuurlijk ook eigen verantwoordelijkheid. Iemand die onlangs in risicogebieden geweest is laten wij niet toe, maar we gaan ervan uit dat zo iemand ook zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en onze sauna nog even niet bezoekt.

Hieronder volgen de richtlijnen die u zelf kunt toepassen.


  • • Was uw handen regelmatig
    • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
    • Gebruik papieren zakdoekjes en hou deze bij voorkeur bij de hand
     

Wij houden dagelijks de site van het RIVM in de gaten of er belangrijke ontwikkelingen zijn en/of maatregelen getroffen dienen te worden.

Helpende handjes

Created: 04-juni-2021
Wij zijn op zoek naar 'helpende handjes' om ons team op de drukke dagen te ondersteunen. Misschien iets voor jou? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens en wie weet word jij onze nieuwe team-player. (Ook ouderen mogen... Lees verder >>

Persbericht VNSWB

Created: 15-mrt-2020
Heroverweging opening sauna’s door kabinet? Blijham/Woerden, 12 mei 2021 De VNSWB (brancheorganisatie voor Sauna- en Wellnessresorts in Nederland) is verontwaardigd over het besluit van het kabinet om de saunabranche op het allerlaatste moment nog uit... Lees verder >>

Corona

Created: 14-mrt-2020
Coronavirus Wij houden de recente ontwikkelingen natuurlijk nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat altijd voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. Iemand... Lees verder >>

Mijn lichaam is 60 geworden... wat nu?

Created: 05-mrt-2020
Lichaam en geest trekken niet gezamenlijk op. Veel mannen en vrouwen van gevorderde leeftijd weten dat hun geest nog bijna even jong is als tijdens hun adolescentie. Het lijf is dan wel ouder geworden, maar het-kind-in-de-mens is overeind gebleven. Partners... Lees verder >>

GGD meets GAY

Created: 02-jan-2020
ggdmg GGD meets GAY Op vrijdag 24 januari 2020 is er er weer een GGD-inloopspreekuur. Wegens budgetaire redenen enkel nog voor mannen uit de regio Nederlands Limburg die sex hebben met mannen en voor iedereen die al eerder op het spreekuur geweest is.... Lees verder >>Impressie van onze sauna