user_mobilelogo

Openingstijden

Koningsdag 27 april zijn wij geopend!

Maandag
12.00-23.00 uur

Dinsdag
12.00-23.00 uur

Woensdag
12.00-23.00 uur

Donderdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)
12.00-23.00 uur

Vrijdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)
12.00-23.00 uur

Zaterdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)
12.00-23.00 uur

Zondag
12.00-23.00 uur

Welkom bij Gaysauna Maastricht

Sauna Maastricht is sinds lange tijd formeel een gaysauna, maar wordt meer en meer bezocht door mannen, vrouwen en koppels. In een intieme setting the place to be om vrienden te maken en contacten te leggen. Vrijheid, blijheid is het parool, drugs en prostitutie zijn uiteraard verboden en ook worden geen minderjarigen toegelaten.

Geen behoefte aan contacten maar wel toe aan rust en ontspanning? Ook dan bent u aan het goede adres voor een fijne relaxte saunadag met culinaire verrassingen. Vraag naar de mogelijkheden.

De sauna is gelegen in het Limburgse heuvelland, in het gehucht Kelmond, gemeente Beek. Niet binnen de stadsgrenzen van Maastricht dus, maar op zo'n 12 km afstand wel dicht in de buurt. Tussen de historische stad aan de Maas en Maastricht-Aachen Airport.

De naam Gaysauna Maastricht is gekozen vanwege de duidelijkheid en herkenbaarheid in Nederland en de rest van de wereld. Maar vooral ook om de luxe uitstraling en ambiance, de gezelligheid, de bourgondische sfeer, de hoge kwaliteit: allemaal zaken die deze sauna gemeen heeft met de fraaie hoofdstad van Limburg.

Gaysauna Maastricht is voor mannen, gay, bi, of hetero, die willen relaxen en genieten van een (ont)spannend dagje uit: Op donderdag, vrijdag en zaterdag ook geopend voor dames en koppels!

 

 

 


.

 

Impressie van onze sauna