user_mobilelogo

Openingstijden

Maandag

12.00-23.00 uur

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

12.00-23.00 uur

Donderdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)

12.00-23.00 uur

Vrijdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)

12.00-23.00 uur

Zaterdag | Gemengde dag
(Dames, heren en koppels)

12.00-23.00 uur

Zondag

12.00-23.00 uur

Welkom bij Sauna Maastricht

Sauna Maastricht is van zondag t/m woensdag enkel toegankelijk voor heren, de overige dagen is iedereen van harte welkom.Vrijheid, blijheid is het parool, drugs en prostitutie zijn uiteraard verboden en ook worden geen minderjarigen toegelaten. Onze sauna is uitdrukkelijk geen sexinrichting of swingersclub. 

Toe aan rust en ontspanning? Dan bent u aan het goede adres voor een fijne relaxte saunadag met culinaire verrassingen. Vraag naar de mogelijkheden.

De sauna is gelegen in het Limburgse heuvelland, in het gehucht Kelmond, gemeente Beek. Niet binnen de stadsgrenzen van Maastricht dus, maar op zo'n 12 km afstand wel dicht in de buurt. Tussen de historische stad aan de Maas en Maastricht-Aachen Airport.

De naam Sauna Maastricht is gekozen vanwege de duidelijkheid en herkenbaarheid in Nederland en de rest van de wereld. Maar vooral ook om de luxe uitstraling en ambiance, de gezelligheid, de bourgondische sfeer, de hoge kwaliteit: allemaal zaken die deze sauna gemeen heeft met de fraaie hoofdstad van Limburg.

Sauna Maastricht is voor mannen, gay, bi, of hetero, die willen relaxen en genieten van een ontspannend dagje uit.

 

 

 


.

 

Impressie van onze sauna